Bela tarama

Elena TodorovaElena Todorova
Kuvar
30471
Bela tarama1 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
4
"Čudesan tarama kavijar koji se tradicionalno servira sa toplim prepečenim hlebom"

Potrebni sastojci

  • kavijar - 200 g, tarama
  • hleb - 250 g
  • maslinovo ulje - 200 g
  • limun - 2 komada, isceđen
  • luk - 1 glavica
  • masline - 1 komad
* merne jedinice

Način pripreme

Narendajte luk i umutite ga u avanu zajedno sa kavijarom dok se ne dobije homogena smesa.

Hleb se natopi na kratko u vodi, nakon čega se izvadi i stavlja se na salvetu, da se ocedi. Iskida se na male parčiće i postepeno se dodaje u kavijar i luk.

Poslednje se dodaje maslinovo ulje i sok od limuna.

Garnira se sa maslinama i servira se sa prepečenim hlebom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Top recepti