Dvobojna sladoled torta

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
137
736
31/12/2018
"Sa dve ruke glasamo za sve boje, čim je reč o sladoled torti "
Priprema25 min.
Ukupno25 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano577
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Gotovu čokoladnu koru stavite u kalup pokretnim dnom (ili kalup za tortu). Pospite je sa malo zaslađenog svežeg mleka.

Odvojeno pomešajte umućenu pavlaku sa tečnom čokoladom i dobro promešajte. Pomešajte i umutite sa istopljenim čokoladnim sladoledom, rasporedite preko kore, dobro zagladite. Poređajte maline i namrvite čokoladu.

Stavite drugu koru, napojte je blago sa svežim mlekom i zavrišite sa sladoledom od pavlake. Odozgo napravite ukras po vešem ukusu, možete da našpricate malo izdvojene umućene pavlake i da garnirate voćem.

Stavite gotovu sladoled tortu u zamrzivač.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar