Marinirani bivolji biftek

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
13/01/2019
"I kao u pričama - tri dana natapate bon file, i tek tad ga pečete "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano58
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • bivolje meso - parče bifteka
  • vino
  • senf
  • biber
  • so
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Od sastojaka osim mesa napravite marinadu i natopite bivolji biftek u njoj tri dana.

Držite posudu na hladnom mestu. Nakon toga ispecite bivolje meso sa obe strane na podmazanom električnom roštilju, roštilju ili ploči.

Servirajte marinirani bivolji bon file sa garnirungom po izboru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar