Način pripreme
Odvojite belance od žumanaca. Umutite belance sa malo soli. Umutite žumanca, pa im dodajte ulje i pavlaku. Mešajte i dodajte brašno sa praškom za pecivo. Na kraju, dodajte belanca, uz pažljivo mešanje.
Podelite smesu na tri dela. Jednom delu dodajte sir, drugom ljutenicu i trećem spanać. Pleh za pečenje obložite papirom. Koristeći špriceve, u pleh stavljajte od sve tri mešavine zajedno jednu do druge. Pecite na 180 stepeni 15-20 minuta. Ostavite da se ohladi.
Izmešajte dve vrste sira, pavlaku, seckanu papriku i peršun. Dodajte prethodno natopljeni želatin, koji ste rastopili na pari. Promešajte i ostavite krem deset minuta u frižideru.
Zatim premažite kore kremom i namotajte ih u rolate. Ostavite ih u frižideru da se stegnu. Pre serviranja, rolate isecite na komade.