Paradajz punjen sitnim sirom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18762
28/01/2019
"Aromatično toplo predjelo traži hladno belo vino za prijatno društvo i uživanje "
Priprema10 min.
Kuvanje9 min.
Ukupno19 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano361
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skinite drške paradajza. Na dnu paradajza odsecite poklopac. Paradajz izdubite i posolite iznutra.

Luk sitno naseckajte i promešajte ga sa vurdom. Ovom smesom napunite paradajz i poklopite poklopcima. Poređajte paradajze u vatrostalnu posudu.

Unutrašnjost paradajza koju ste odstranili promešajte sa paradajz pireom i izblendujte u blenderu dok ne dobijete homogenu smesu.

Začinite sa malo soli i bibera i sipajte u posudu gde je paradajz. Pecite 8-9 minuta na 70% jačine mikrotalasne pećnice.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar