Bonapeti.rs»Recepti»Pica»Preklopljena pica»Veganska zatvorena pica

Veganska zatvorena pica

Raya AndonovaRaya Andonova
Šef kuhinje
5131851k
Veganska zatvorena pica
Fotografije: Raya Andonova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
3
"Zar ne znate da je ova veganska zatvorena pica najukusnija sa veganskim pivom?"

Potrebni sastojci

  • lisnto testo - 500 g
  • paradajz pire
  • kiseli krastavčići
  • kukuruz - sladak
  • masline - bez koštica
  • veganski kačkavalj
  • šarena so
  • čubar
* merne jedinice

Način pripreme

Testo se razvije i iseče poprečno na 3 dela. Kiseli krastavčići se iseku na krugove. Kačkavalj se narenda.

Masline se iseku na manje parčiće. Svaki deo se namaže paradajz pireom.

Na jednu polovinu svakog dela se stavljaju kiseli krastavčići, kukuruz i masline. Posipa se narendanim kačkavaljem, šarenom solju i čubrom.

Poklapa se drugom polovinom i krajevi se pritiskaju viljuškom. Peku se na papiru za pečenje na 160 stepeni dok ne bude gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: