Golubovi na manastirski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67533
04/02/2019
"Prvo skuvajte golubove, a posle ćemo videti sa kakvom tačno salatom da ih serviramo "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano60
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • golubovi - 2 komada
  • so
  • biber
  • ulje - 5 - 6 kašika
  • luk - 300 g, sitan
  • pečurke - 300 g
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i očistimo golubove. Začinjavamo ih solju i biberom spolja i izutra.

Ispržimo ih u ulju, okrećući ih sa svih strana da se dobro isprže.

U njih dodajemo i luk i sitno isečene pečurke. Dodajemo šolju vruće vode i ostavljamo jelo da se kuva pod poklopcem na slaboj vatri dok ne bude gotovo.

Po želji serviramo jelo aranžirano sa zelenišem.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar