Punjeni divlji golub

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79553
17/10/2019
"Ako je reč o golubovima, imajte poverenja u ovaj isprobani recept iz nemačke kuhinje "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano45
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Dobro očišćeni golubovi se pune mlevenim mesom od kifli (kifla, jaje, sveže mleko, maslac, biber i so).

Treba da se dobije gusta kaša.

Zašivamo golubove i pečemo u umerenoj rerni oko 30 minuta.

Dinstamo grašak i začinjavamo sa malo šećera, maslaca i soli.

Golubovi se serviraju isečeni na pola i obilno preliveni bujonom i napravljenim graškom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar