Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Zečetina»Dinstani zec»Dinstani zec na kanapeu od luka

Dinstani zec na kanapeu od luka

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2584k
Dinstani zec na kanapeu od luka
Fotografije: Vanya Georgieva
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
6
"Zec se kuva tako - nema drugog mišljenja po tom pitanju"

Potrebni sastojci

  • zečije meso - 1/2 zeca
  • crni luk - 3 velike glavice
  • terijaki sos - 1 šolja
  • smeđi šećer - 1 kašika
  • začin od povrća - 1 kašika
  • maslac - 100 g
  • biber
  • aleva paprika
  • nana
  • peršun
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Zečetinu stavite da odstoji u vodi, u koju ste sipali kašiku sirćeta.

Operite zečetinu i stavite je da se kuva sa začinom od povrća.

Isecite luk na šajbne i stavite u tiganj da se izdinsta, kad sipate sos. Kad omekša dodajte braon šećer i biber, može malo soli ako vam se čini neslan,

Zečije meso stavite da se dinsta u maslacu, začinjavajući suvom nanom, alevom paprikom i biberom.

U odgovarajuće tanjire stavite luk kao kanape i poređajte dinstanu zečetinu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: