Način pripreme
Odvojte belanca od žumanaca i umutite ih sa pola šećera. Sa preostalom polovinom umutite žumanca i dodajte ih u belanca. Postepeno dodajte u smesu prosejano brašno i skrob, dok mešate pažljivo špatulom. Dodajte vanilu.
Sipajte smesu u špric sa okruglim nastavkom. Postavite posudu za pečenje papirom i našpricajte krugove na rastojanju. Pecite na 180 stepeni, oko 10-12 minuta (nemojte ih mnogo prepeći).
Ostavite da se ohlade. Napravite puding prema uputstvu na pakovanju. Sipajte ga u hladnu posudu za pečenje, pokrijte ga streč folijom i ostavite da se ohladi. Pavlaku dobro umutite. U posudu miksera sipajte puding i promešajte.
Dodajte pavlaku u etapama, dok se ne usvoji (ne preterujte sa mešanjem) i esenciju. Sipajte krem u špric sa zvezdastim nastavkom i našpricajte krem preko pola kolačića.
Pokrijte drugim kolačićem odozgo i ukrasite čokoladom. Unapred sam napravila krugove (5 cm) od obrnute strane papira, za orijentir. Vi možete da ih napravite u veličini po želji.