Način pripreme
Jaja i šećer umutimo dok ne pobele, dodajemo koru od limuna, esenciju ruma, polovinu masti, ali rastopljene i stavljamo u posudu mini pekare.
U toplo mleko stavljamo kvasac, dodajemo so, 1 supenu kašiku šećera i toliko brašna, kad nadođe stavljamo u smesu od jaja. Dodajemo malo po malo brašna, uključujemo na program testo, ako je potrebno dodajemo još dok ne dobijemo meko testo koje se ne lepi, ne treba da se lepi po žicama.
Kad oblikujemo loptu, oko 5-10 minuta, vadimo i stavljamo na sto i namažemo preostalom masno'om, koja nije rastopljena, nego na sobnoj temperaturi, uvijamo, razvučemo i tako dok ne potrošimo mast.
Ako se još lepi, dodajemo malo brašna. Stavljamo testo u isklju;enu mini pekaru da nadođe, dok se ne udvostruči, oko 3-4 sata.
Nakon toga oblikujemo po želji.