Milanski minestrone

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18792
08/03/2019
"Uzbudljiva kombinacija ukusa i aroma, koja će vas osvojiti i pre nego što probate jelo "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano95
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pasulj skuvajte u vodi, a prethodno neka odstoji u njoj određeno vreme. Slaninu i luk isecite na male kockice, peršun i žalfiju iseckajte na sitno, a kupus i celer na trakice. Šargarepu, krompir i tikvice nasecite na kockice.

Paradajz potopite u vrelu vodu, oljuštite ga i nasecite na male komade.

Istopite slaninu, dodajte maslac, luk, celer i šargarepu i upržite ih.

Dodajte pasulj, krompir, tikvice i vodu i prodinstajte.

Na kraju dodajte kupus, paradajz, pirinač, so i začine i kuvajte dok sve ne omekša.

Pre posluženja narendajte parmezan.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar