Posna janija sa pečurkama i krompirom

14/03/2019
"Dolazi post, zato nemojte da se čudite, nego zapišite recept "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano134
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šargarepu, luk, beli luk i papriku isečemo na kockice i dinstamo kratko u ugrejanoj masti.

Očišćene i isečene pečurke dodajemo u povrće i sačekamo da voda ispari. Nakon toga dodajemo isečeni krompir i mešamo kratko.

Dodajemo rendani paradajz i dodajemo oko 2 litre tople vode. Nakon što provri dodajemo pirinač. Posolimo po ukusu. Kuvamo dok ne bude gotovo.

Pomešamo 2 supene kašike brašna sa 1 kašičicom aleve paprike i malo vode i dodajemo u janiju. Začinimo biberom i peršunom. Sačekamo da provri 3-4 minuta i jelo je gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar