Janija sa mesom od divlje svinje

14/03/2019
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj5194
"Da li sa mesom od divljači ispadaju najukusnije janije ili se samo nama čini tako "
Priprema20 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno110 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano21
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo meso na krupne kocke i uvaljamo u smesu od brašna, bibera i soli.

Prži se u svinjskoj masti, nakon čega se dodaje glavica luka i belog luka.

Dinsta se, dok luk ne omekša. Dodaje se belo vino, ruzmarin i voda da pokrije meso.

Kuva se na laganoj vatri dok ne bude polugotovo. Dodaju se šargarepe, krompir i ostatak luka, soli se i kuva se dok ne bude gotovo.

Servira se posuto peršunom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar