Ražnjić sa mlevenim mesom i slaninom na roštilju

15/03/2019
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj5194
"Recept je naš, a vi treba da zagrejete roštilj i da ohladite pivo "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano9
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i isecite luk na odgovarajuće parčiće. Podelite slaninu po dužini na dva dela.

Namažite svako parče mlevenim mesom i uvijte u rolnu. Naniite rolne na drveni ražnjić, po sredini stavite parčence luka, a nakon toga još jednu rolnu.

Radite tako dok se ne potroše sastojci. Zagrejte roštilj i ispecite šiš sa obe strane dok ne bude gotov. Servirajte sa odgovarajućim garnirungom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar