Način pripreme
Za pripremu kore od patišpanja mikserom umutite jaja, šećer i brašno. Sipajte smesu u pravougaoni ravan pleh, obložen papriom za pečenje. I poravnajte. Pecite koru u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni 20 minuta.
Očistite breskve od koštica i pecite u rerni nekoliko minuta.
Za to vreme u dubokoj tiganju pomešajte vodu i šećer i ostavite tečnost da se zgusne. Isecite na kockice zapečene breskve i dodajte u šećerni sirup. Ostavite slatko da vri.
Umutite pavlaku i pomešajte sa šećerom u prahu i pastom od vanile. Ratopite na pari čokoladu.
Izvadite koru od patišpanja i uvijte u rolat, dok je još topao. Odvijte rolat, prelijte sirupom iz slatkog, namažite kremom od pavlake i ponovo uvijte. Ostavite rolat da se ohladi i isecite ga.
Ukrasite sa slatkom od bresaka, belim čokoladom i pospite šećerom u prahu.