Čorba od sočiva sa paradajzom

10/04/2019
"Pripremili smo sa merakom, sa majstorlukom začinili - da je jedete sa apetitom "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavimo dve vrste sočiva sa vodom na vatru. Ostavljamo da vri 30 minuta, crveno sočivo će se skuvati, ali drugo treba da bude malo trvđe.

Za to vreme propržimo beli luk, ceo (ne sečemo ga) i nakon toga dodajemo luk, koji treba da postane providan.

Dodajemo izrendanu šargarepu, papriku, isečenu na kockice i paradajz. Pržimo 5 minuta na tihoj vatri.

Dodajemo sve začine u sočivo, bez estragona i kuvamoj oš 5 minuta, skidamo sa vatre i tada dodjemo estragon.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar