Način pripreme
Umutimo jaja, vanilu, maslac, 2 supene kašike šećera i brašno dok ne dobijemo glatku smesu.
Rasporedimo je po dnu pleha, obloženog papirom za pečenje. Stavljamo u frižider na 15 minuta.
Za to vreme u posudi umutimo preostali šećer, krem sir i sok od limuna.
Rastvaramo skrob u vodi i dodajemo u smesu. Vadimo pleh, u koji smo stavili odsnovu, iz frižidera i sipamo smesu odozgo.
Poravnamo i stavljamo u rernu. Pečemo na 180 stepeni oko 20-25 minuta. Vadimo i ostavljamo da se ohladi 2-3 sata-
Nakon toga rastopimo čokoladu sa maslacem i uz neprestano mešanje dodajemo vodu. Sipamo i rasporedimo glazuru preko hladnog kolača. Poravnamo i stavljamo u frižider na jedan sat.
U posudi pomešamo krem sir, šećer u prahu i vanilu, rasporedimo preko glazure.
Stavljamo u frižider na jednu noć da se potpuno stegne. Prilikom serviranja kad isečemo na komade, odozgo preko krema ravnomerno stavljamo slatko.