Svinjska srca sa šargarepom i lukom

27/04/2019
"Nemojte voljenom čoveku da date svoje srce, dajte mu svinjska srca sa šargarepom i lukom, zato što svako zna da ljubav muškarca dolazi preko stomaka "
Priprema10 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano103
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska srca - 2 komada, oko 500 g
  • šargarepa - 1 komad
  • luk - 1 komad
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Srca isečemo na komade i kuvamo dok ne budu polugotova.

Dok se kuvaju, sečemo luk i šargarepu.

Kad ocedimo srca, propržimo luk i šargarepu i dodajemo kuvana srca i sve dinstamo.

Začinimo i nakon toga serviramo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar