Način pripreme
Isecite integralni baget na dva dela. Poređajte kriške slanine na svaki hleb i poređajte u pleh, obložen papirom za pečenje. Pecite u rerni na 200 stepeni dok slanina ne postane zlatna.
Počnite sa pripremom Remulad sosa. Sitno iseckajte crveni luk i stavite ga u posudu. Sitno isecite i kisele krastavčiće i dodajte i njih. Dodajte kapar, majonez i senf. Promešajte sve dobro. Začinite sa nekoliko kapljica Vorčester sosa i ponovo promešajte.
Sitno iseckajte sveži peršun i završite sa sosom. Promešajte i ostavite sa strane.
Prepolovite avokado i odvojite koštici. Oljuštite i isecite na kriške.
Izvadite zapečeni baget sa slaninom iz rerne i počnite da ređate sendviče.
Stavite parče šunke na slaninu, odozgo poređajte komade avokada i dodajte obilno Remulad sos.
Poklopite sendvič sa slaninom drugom polovinom hleba. Isecite sendvič i servirajte.