Jufka sa maslacem i bademima

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8878
3
06/05/2019
"Aromatična jufka za prave gurmane - sa parmezanom i bademima "
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano42
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite jufku da se kuva u šerpi sa posoljenom vodom.

Iseckajte bademe na sitno.

Istopite maslac u tiganju i zapržite bademe u njemu. Dodajte bosiljak iseckan na sitno.

Prebacite skuvanu jufku u tiganj i zapržite i nju na kratko.

Narendajte parmezan i dodajte pola količine u jufku.

Pri serviranju pospite preostalim parmezanom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar