Čorba od sočiva sa plavim sirom

08/05/2019
"Savršena kombinacija ukusa i mirisa - jedite i ocenite od srca "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano9
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Propržite luk u maslinovom ulju 10 minuta dok ne omekša.

Dodajte sočivo, prelijte bujonom i ugrejte dok ne provri, nakon toga poklopite posudu i smanjite vatru.

Vratite na tihu vatru oko 40 minuta dok sočivo i povrće ne omekšaju.

Pasirajte čorbu i začinite solju i biberom.

Pospite mrvljenim sirom, dodajte mladi luk i promešajte.

Servirajte odmah.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar