Torta od jagoda sa keksom i maskarponeom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
28/05/2019
"Okupili ste jagode, keks i maskarpone da završe zajedno jedan posao - eto tako se pojavila ova sočna torta"
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano191
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite slatku pavlaku uz pomoć miksera na gust krem. Dodajte šećer u prahu, kiselu pavlaku i maskarpone. Nastavite da muite dok ne dobijete homogenu smesu.

Potopite keks u kafu /treba da bude mlaka/. Poređajte red keksa, a odozgo namažite sloj krema. Poređajte red jagoda i ponovo krem.

Stavite red keksa, prethodno potoljen u kafu. Namažite ponovo kremom.

Očistite jagode i ukrasite tortu sa maskarponeom, isecite jagode na kriške i poređajte.

Ivice torte pospite kokosovim brašnom, a preko jagoda sipajte rendanu belu čokoladu.

Ukrasite tortu sa jagodama listićima mente.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar