Voćna torta u posudi

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Voćna torta u posudi
Fotografije: K K
1 / 2
09/06/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema40 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
"Uzimate najveću posudu i ostajete u kuhinji, jer je najteže da sačuvate tortu od izelica"

Potrebni sastojci

  • keks - 1 paket, čajni
  • jagode - 10 komada
  • kivi - 3 komada
  • banane - 2 komada
  • pavlaka - 2 pakovanja, od vanile
  • tečna čokolada - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Pavlaka se muti prema uputstvu na pakovanju oko 20 minuta, dok se ne dobije sneg.

Nakon toga se uzima lepa posuda i keks se ređa u krug, koji je prethodno natopljen u zaslađenoj vodi. Nakon toga se stavlja pavlaka.

Voće se seče po želji na krugove i ređaju se jagode, kivi, banane i pavlaka. Tako se ponavlja dok se ne potroši, a odozgo se stavlja pavlaka.

Ostavljaju se tri parčenceta jagoda, koja se stavljaju odozgo da se ukrasi. Preliva se tečnom čokoladom na linije, da bude lepo.

Odmah se servira bez pečenja.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: