Lagani majonez

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8843
3
14/06/2019
"Specijalno za one koji žele da jedu ukusan majonez, ali se brinu za svoje kilograme "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije250
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano145
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Majonez se sprema na tradicionalan način, tako što se muti žumance (sa sobne temperature), senf, so i biber.

Pažljivo se dodaje maslinovo ulje u tankom mlazu na umerenoj brzini miksera. Na kraju se dodaje kiselo mleko i sok od limuna.

Posipa se krupno mlevenim biberom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar