Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Zečetina»Zec sa lukom i paradajzom u đuvečari

Zec sa lukom i paradajzom u đuvečari

K KK K
Kuvar
3910167
Zec sa lukom i paradajzom u đuvečari
Fotografije: K K
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
180 min.
Ukupno
210 min.
Porcije
4
"E zato tako mnogo volimo seoske gozbe - jednostavne za pripremu, a rezultat je garantovano ukusan svaki put"

Potrebni sastojci

  • zečetina - 1 zec
  • mladi luk - 20 glavica
  • paradajz - 5 komada
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Zeca isecite na komade. Operite i stavite u pleh, nakon toga uzmite luk i secite kao za kuvanje, paradajz takođe secite kao za kuvanje u drugoj posudi.

Uzmite đuvečaru i ređajte - meso, luk, paradajz. Tako dok ne napunite.

Posolite i pobiberite i prelijte vodom. Pecite oko 3 sata na 240 stepeni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: