Pikantna dinstana riba

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70513
25/06/2019
"Vidite kako da napravite omiljenu ribu na ukusan način unoseći i pikantnu notu "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano58
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • riba - 1 kg, filetirana
  • ulje - 2 kašike
  • luk - 2 vezice, mladi
  • paradajz - 600 g
  • beli luk - 1 vezica, mladi
  • ljute paprike - 1 komad
  • peršun
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Luk i beli luk se iseku na sitno i dinstaju se. Paradajz sečete na sitno i sipate ga unutra. Dodajete peršun, ljute paprike i isečen riblji file.

Začinjavate solju i biberom i dodajete usitnjenu ljutu papriku. Kuvate na tihoj vatri.

Pre nego što servirate stavljate preko svakog parčeta ribe krišku limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar