Kavarma sa mesom od ovna

29/06/2019
"Ovneće ili jagnjeće - nije važno, pripremite ga po ovom receptu i nećete pogrešiti "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano61
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Odvojimo meso od kostiju i isečemo na zalogaje kao za ražnjiće.

Dinstamo dok ne omekša u masti zajedno sa krupnije iseckanim mladim lukom.

Začinimo solju i biberom po ukusu.

Prebacujemo u pleh i prelivamo kiselim mlekom, isečenim mladim lukom i lisitćima sveže nane.

Pečemo kratko u ugrejanoj rerni dok ne bude gotovo. Serviramo sa prilogom kuvanog pirinča ili krompir pirea.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar