Ukusna musaka sa sosom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8824
3
04/07/2019
"Više nije dovoljno da samo spremite musaku, treba da pripremite i ukusan sos uz nju "
Priprema20 min.
Kuvanje75 min.
Ukupno95 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano112
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se iseče na sitno i zaprži se oko minut u tiganju. Dodaje se mleveno meso i sve se prži još 4 minuta.

Zapržena smesa se sipa u posudu za pečenje i dodaje se krompir, isečen na kocke. Doliva se 300 ml vode i jelo se peče oko 30 minuta.

Fiks se pomeša sa preostalih 300 ml vode i ostavlja se malo da se dobro rastvori. Dobijenom smesom se preliva musaka i zapeče se još 30 minuta na 250 stepeni.

Sastojci za sos se promešaju i ispasiraju. Preko svake porcije musake se sipa deo sosa u posipa se peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar