Način pripreme
1. Umutite pomoću miksera maslac sa šećerom u krem i dodajte im jedno po jedno jaje, čekajući da se jedno sjedini sa smesom pre nego što dodate sledeće.
2. Stavite sveže mleko, isceđen sok od citrusa (oko 60 ml) i njihovu koru, narendanu na veoma fino rende (bez belog dela). Mutite još kratko i sipajte u namazan i nabrašnjen kalup za kolač.
3. Ispecite na 180 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni 30-35 minuta dok čačkalica ne bude suva.
4. Pažljivo odvojte kolač od kalupa i ostavite da se ohladi na rešetki. Kada se to desi, istopite na pari čokoladu sa maslacem i mlekom. Možete da dodate još malo svežeg mleka, dok ne dobijete gustinu za preliv po vašoj želji. Možete da namažete čokoladu, ako je gušća ili da prelijete odozgo, ako je tečnija i retka.
5. Sačekajte da se preliv ohladi i stegne i onda pospite kolač finim strugotinama citrusa, zelenim, žutim i narandžastim.