Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Jagnjeća džigerica sa zelenom salatom i mladim lukom

Jagnjeća džigerica sa zelenom salatom i mladim lukom

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Pomoćnik kuvara
6214233
Jagnjeća džigerica sa zelenom salatom i mladim lukom
Fotografije: Valentina Psaltirova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
75 min.
Porcije
3
"Ukusan predlog iz seoske kuhinje, koji vam preporučujemo da iskoristite"

Potrebni sastojci

  • iznutrice - 1 jagnjeća džigerica
  • zelena salata - 1 komad
  • mladi luk - 5 - 6 strukova
  • krompir - 1 komad, kuvan
  • peršun
  • paradajz
  • aleva paprika
  • himalajska so
  • ulje
  • masline
* merne jedinice

Način pripreme

Zaprže se luk i zelena salata.

Dodaje se skuvani krompir i prži se još 5-6 minuta.

Stavlja se skuvana i isečena džigerica.

Na kraju - paradajz, aleva paprika i peršun. Soli se i stavljaju se masline.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: