Svinjska rebra sa belim pasuljem i belim lukom u đuvečari

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
16/07/2019
"Nema muškarca koji može da odoli pasulju sa rebrima, i to u đuvečari! Izvadite hleb iz ormarića..."
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano82
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite u đuvečaru rebra isečena na pola i dodajte pasulj, koji ste prethodne noći natopili i isečene na kocke šargarepe.

Prelijte vodom, poklopite đuvečaru i kuvajte na umerenoj vatri dok pasulj ne omekša. Dodajte sitno isečen luk, papriku, oljušten paradajz i beli luk, pustite ljutu papriku.

Začinite solju, alevoma paprikom i sitno isečenom nanom i kuvajte jelo dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar