Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Pečena svinjetina»Svinjska kolenica sa belim lukom

Svinjska kolenica sa belim lukom

PETKO DEChEVPETKO DEChEV
Početnik
5120
Svinjska kolenica sa belim lukom
Fotografije: PETKO DEChEV
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
120 min.
Ukupno
150 min.
Porcije
6
"Krhke svinjske kolenice - ukus je neverovatan!"

Potrebni sastojci

  • kolenica - 2 komada
  • beli luk - 2 - 3 glavice
  • aleva paprika
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Zapržimo kolenice u tiganju s malo ulja.

Špikujemo ih belim lukom.

Uvaljamo ih u alevu papriku, so i ulje.

Pečemo u posudi za pečenje sa malo vode, uvijene u foliju. Pečemo na 180 stepeni bar 2 sata.

Ukus je neverovatan. Po želji sa strane možemo da stavimo povrće, krompir, šargarepu i dr.

Nek vam je slatko!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: