Svinjska kolenica sa belim lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
25/11/2017
"Krhke svinjske kolenice - ukus je neverovatan!"
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 842
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kolenica - 2 komada
  • beli luk - 2 - 3 glavice
  • aleva paprika
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Zapržimo kolenice u tiganju s malo ulja.

Špikujemo ih belim lukom.

Uvaljamo ih u alevu papriku, so i ulje.

Pečemo u posudi za pečenje sa malo vode, uvijene u foliju. Pečemo na 180 stepeni bar 2 sata.

Ukus je neverovatan. Po želji sa strane možemo da stavimo povrće, krompir, šargarepu i dr.

Nek vam je slatko!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar