Svinjska rebra sa medom i belim lukom

02/10/2018
"Rebra su ukusa kada su sočna i krta, takva su i ova, pripremljena sa medenom glazurom"
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano454
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo rebra na komade.

Posolimo malo, možemo dodati začine po ukusu - biber, zelene začine.

U namazan pleh poređamo komade. Sve namažemo medom i natrljamo belim lukom, sitno izgnječenim.

Pečemo u ugrejanoj rerni na 180 stepeni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar