Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Svinjska rebra sa belim vinom u mikrotalasnoj

Svinjska rebra sa belim vinom u mikrotalasnoj

Stanislava ArmyanovaStanislava Armyanova
Inovator
18730673
Svinjska rebra sa belim vinom u mikrotalasnoj
Fotografije: Sergei Anchev
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
22 min.
Ukupno
32 min.
Porcije
4
"Dok ne probate, nećete znati koliko su ukusni - jedeš i ne možeš da poveruješ da su pripremljena za samo 30 minuta"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 1 kg
  • beli vino - 1 čaša
  • origano - 1 kašičica
  • ulje - 1 supena kašika
  • so
  • biber
  • aleva paprika
* merne jedinice

Način pripreme

Rebra pospipamo začinima.

Poređamo u pleh, namazan maslacem i pečemo 17-22 minuta na 100 % jačine u mikrotalasnoj.

Za vreme pečenja prelivamo nekoliko puta vinom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: