Ukusna pržena pastrmka

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67603
26/07/2019
"Da pržite pastrmku i da ne pozovete prijtelje da je probaju je neoprostiv greh, koji možete da iskupite samo pivom "
Priprema30 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno45 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano65
  • Pregledi tokom meseca37
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pastrmka - 2 komada
  • so
  • kukuruzno brašno
  • limun
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i očistite ribu od krljušti. Isecite je na šajbne.

Posolite i ostavite jedan sat, da upije so.

Stavite kukuruzno brašno u jednu posudu i uvaljajte dobro svako parče pastrmke sa obe strane.

Ispržite u tiganju sa uljem dok korica ne postane zlatasta. Servirajte prženu pastrmku sa kriškama limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar