Način pripreme
Na dno okrugle posude stavljamo streč foliju da bismo mogli da okrenemo tortu lako.
Rolate isečemo na krugve debljine oko 1.5 cm i poređamo po dnu i ivicama kalupa zbijeno jedan do drugog, smenjujemo čokoladne sa vanilom.
Pavkaku umutimo mikserom, dodajemo eurokrem.
Želatin rastvaramo u mirotalasnoj ili na pari, prethodno ga potopimo u hladnu vodu dok ne nabubri. Dodajemo u pavlaku uz neprestano mešanje.
Krem od pavlake sipamo u posudu i poravnamo. Odozgo poređamo bananu, isečenu na krugove - 1 red. Nakon toga stavljamo 1 red čokoladnog keksa, potopljenih u sveže mleko.
Tortu stavljamo u frižider dok pripremamo drugi krem. Skrob pripremamo prema uputstvu na pakovanju i dodajemo u sveže mleko.
Krem ostavljamo da se ohladi i dodajemo u tortu. Sipamo preko keksa, a odozgo posipamo mlevenim orasima ili mrvljenim orasima.
Da bi torta bila stabilnija možete staviti još jedan red keksa, takođe ptapamo u prethodno ugrejano mleko.
Tortu stavljamo u frižider na bar 5-6 sati, a ako imate mogućnost servirajte sledećeg dana.
Okrenite na poslužavnik i ukrasite kokosovim brašnom.