Način pripreme
Odvojimo belanca od žumanaca. Umutimo belanca u sneg sa polovinom šećera. Drugi deo šećera dodajemo u žumanca i mutimo ih do ne pobele.
Dodajemo lagano žumanca u belanca i pažljivo mešamo. U jaja dodajemo brašno i pažljivo mešamo. Pečemo u prethodno zagrejanoj rerni.
Životinjsku pavlaku sipamo u ohlađenu metalnu posudu i ostavljamo u frižideru na 10-15 minuta. Mažljivo mutimo i dodajemo šećer u prahu.
Mleko i šećer kuvamo na ringli, u njih dodajemo 180 g brašna i 40-50 g skroba. Kada je gotovo, skidamo sa ringle i dodajemo maslac, kako se ne bi uhvatila korica.
Koru sečemo na 3 dela. Ređamo koru, krem od pavlake, Snikers, drugi krem i tako do kraja i dok ne sastavimo tortu.
Prilikom dekoracije tompuse sečemo na dva i ređamo jednu čokoladu, jednu od vanile.
Torta Snikers sa 2 vrste krema je gotova.