File orade sa pirinčem i pečurkama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
02/08/2019
"Danas smo na fileu od orade sa mirisnim garnirungom i svi ste pozvani. a ko zakasni, može da zapiše recept "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano12
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Posolimo isečen file i posipamo biberom. Stavljamo u šerpu zajedno sa sitno isečenim lukom, maslacem, belim vinom i bujonom. Kuvamo oko 30 minuta na umerenoj vatri.

Nakon toga stavljamo izdinstane filete na podlogu od pirinča-pilava napravljenog sa bujonom od ribe i promešan sa kriškama skuvanih pečuraka sa maslacem.

Poređamo odozgo na krupno isečene pečene i oljuštene paprike. Posipamo sitno isečenim peršunom i serviramo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar