Krem supa od povrća sa tikvicama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
09/08/2019
"Bršunasta supa za sve - laka za spremanje i veoma aktuelna tokom toplih meseci "
Priprema10 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno55 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano201
  • Pregledi tokom meseca201
  • Pregledi tokom sedmice39
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice, luk, beli luk, šargarepa i paprika se iseku na parčiće i stavljaju u šerpu sa posoljenom vodom.

Dodaje se malo ulja i šerpa se stavlja na ringlu da se skuva povrće.

U sred kuvanja se dodaje krompir isečen na krupno, a pred kraj - i isečen paradajz.

Čim se i krompir skuva, šerpa se sklanja sa ringle i u nju se sipa sveže mleko.

Supa se pasira, začinjava se sitno isečenom mirođijom i mlevenim biberom.

Pri serviranju se garnira sa krutonima.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar