Paradajz sok sa celerom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18412
30/08/2019
"Uvek pri ruci, kada je reč o kuvanju ili kada vam se pije klasični koktel Bloody Mary."
Priprema120 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno135 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano83
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 10 kg
  • celer - 1 veza
  • peršun - 1 veza
  • so - 1 šolja, ne puna
* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz treba da se blanšira u vrućoj vodi oko 20-30, kako bi mogli da ih lakše oljuštite.

Kada oljuštite paradajz nasecite ga na komadiće.

Sameljite paradajz u mašini za mlevenje ili koristite multipraktik. Nakon toga procedite paradajz kako bi uklonili semenke.

Posolite, dodajte sitno iseckani peršun i celer.

Sipajte sok od paradajza u flaše, zatvorite ih i prokuvajte oko 15 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar