Ovčiji ragu na grčki način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
14/09/2019
"Ovčetina je pravi delikates, ako je spremite na pravi način "
Priprema25 min.
Kuvanje55 min.
Ukupno80 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano112
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ispržite u ulju meso isečeno na kocke i sitno isečen luk.

Dodajte istucan beli luk i prelijte vinom, tako da meso bude potopljeno.

Raskuvajte, dodajte paradajz pire, so, začine i dinstajte dok ne omekša pod poklopcem koji dobro prijanja.

Nakon što malo izdinstate smesu dodajte brašno, a na kraju i masline.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar