Kurban sa pilećim mesom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73113
24/09/2019
"Kada povod to traži, kurban je čorba koja treba da se spremi "
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano78
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk na sitno i izdinstajte ga dok ne omekša u pola maslaca. Dodajte na sitno isečeno pileće meso, zapržite na kratko i dodajte šargarepu isečenu na kocke.

Prelijte sastojke sa 6 šolja vruće vode, posolite i kuvajte dok meso na pola ne omekša.

Stavite na kocke isečen krompir, paprike i paradajz. Začinite nanom i sa pola peršuna i kuvajte dok ne bude gotovo.

Zapržite čorbu presečenom zaprškom, prethodno provlačeći umućeno jaje kroz cediljku, da bude u koncima.

Začinite sirćetom i biberom. Pre serviranja pospite mrvljenim ljutim paprikama i peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar