Pohovana šnicla od mlevenog mesa

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79123
28/09/2019
"Ništa se ne brinite, ako šnicla upije masnoću prilikom pohovanja - ona se lako neutrališe hladnim pivom "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano380
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice15
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso se pomeša sa biberom i solju. Ono se oformi u 6 tankih šnicli, koje se pohuju u brašnu, mleku, jajima, promešanim u glatku kašu, nakon toga u prezlama i ponovo u smesi od jaja i prže se u zagrejanoj masnoći.

Pre serviranja se posipa istopljenim maslacem.

Garniraju se sa kormpirom prženim ili iz rerne i drugim toplim garnirungom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar