Brzo vino od jagode

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79703
15/10/2019
"Nemamo vreme da čekamo da jagode fermentišu, zato vidite kakav smo sjajan recept za brzo vino od jagoda otkrili "
Priprema25 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno40 min.
Porcije15
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Drške jagoda se otklanjaju. Voće se dobro opere i ostavlja se da se dobro osuši na salvetama.

Pasiraju se zajedno sa šećerom i stavljaju se u flaše sa širokim grlom. Voda se stavlja da provri i njom se prelivaju jagode u flaši.

Ostavljaju se na sobnoj temperaturi pet dana. Nakon toga se sklanja pana, a tečnost se procedi kroz sito.

U proceđenu tečnost se dodaje votka. Promeša se i rasporedi se u flaše. Ostavlja se na hladnom i nakon 24 sata može da se konzumira.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar