Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Pripremaju Posne Sarme od Vinove Loze
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Operite listove vinove loze i isecite na trakce (ja koristim konzervisane). Sitno isecite mladi luk i šargarepu....

Poslužujem posne sarme od listova vinove loze korak po korak sa kiselim mlekom sa belim lukom sa mirođijom. Budu izvrsne....

Posne sarme od lista vinove loze u multikukeru, serviram sa mlečnim sosom sa belim lukom....

Kao na primer sarme od listova vinove loze sa šljivama - em slatke, em kisele, ne samo od ukusa šljiva, nego i od rasola....

oko 40 minuta za ove posne sarme od lista vinove loze na grčki način....

Uzmite po kašiku nadeva za posnu sarmu i stavite u sredinu svakog lista.
Oblikujte sarmice od listova vinove loze....

Izblanširajte listove vinove loze (bez drški) oko 1 - 2 minuta u kipućoj vodi sa sokom od limuna i dobro ih ocedite....

Ostavljamo da upije vodu, pripremamo listove i počinjemo najvažniji proces - savijanje sarmi....

Takođe pogledajte kako se obrađuju listovi vinove loze za sarme i kako da čuvate listove vinove loze u teglama....

U svaki list stavite po jednu i po kašičicu od nadeve i napravite male sarme....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: