Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Pripremaju Posne Sarme od Vinove Loze
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Operite listove vinove loze i isecite na trakce (ja koristim konzervisane). Sitno isecite mladi luk i šargarepu....

Poslužujem posne sarme od listova vinove loze korak po korak sa kiselim mlekom sa belim lukom sa mirođijom. Budu izvrsne....

Posne sarme od lista vinove loze u multikukeru, serviram sa mlečnim sosom sa belim lukom....

oko 40 minuta za ove posne sarme od lista vinove loze na grčki način....

Kao na primer sarme od listova vinove loze sa šljivama - em slatke, em kisele, ne samo od ukusa šljiva, nego i od rasola....

Uzmite po kašiku nadeva za posnu sarmu i stavite u sredinu svakog lista.
Oblikujte sarmice od listova vinove loze....

Izblanširajte listove vinove loze (bez drški) oko 1 - 2 minuta u kipućoj vodi sa sokom od limuna i dobro ih ocedite....

Takođe pogledajte kako se obrađuju listovi vinove loze za sarme i kako da čuvate listove vinove loze u teglama....

Ostavljamo da upije vodu, pripremamo listove i počinjemo najvažniji proces - savijanje sarmi....

U svaki list stavite po jednu i po kašičicu od nadeve i napravite male sarme....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: