Kalcone sa ćorizom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79603
17/10/2019
"Kalcona može da bude i zatvorena, ali po aromi ćete je odmah prepoznati, jer u nadevu ima ćorizo "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano121
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte maslinovo ulje u tiganju i zapržite luk i beli luk. Dodajte isečen paradajz i kuvajte još pet minuta. Dodajte isečenu kobasicu i masline.

Začinite solju i biberom. Podelite testo na 4 dela. Razvijte svaku koru u krug. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Namažite dva kalupa za pečenje.

Podelite nadev u jednom kraju na četiri kruga, odozgo dodajte isečenu mocarelu i pospite origanom.

Uvijte blago u pritisnite prstima. Zapecite dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar