Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Tapas»Tapas sa sočivom i svinjetinom

Tapas sa sočivom i svinjetinom

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Glavni urednik
499144
Tapas sa sočivom i svinjetinom1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
8
"Ne dozvoljavajte nikoma da vam objašnjava da je ovo predjelo - sipajte izdašno i uživajte u svakom zalogaju"

Potrebni sastojci

  • paradajz - 500 g
  • aleva paprika - 1 kašičica, dimljena
  • sočivo - 500 g, skuvano
  • melveno meso - 1 kg, svinjsko
  • biber
  • sp
  • maslinovo ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte maslinovo ulje u šerpi, dodajte mleveno meso i ispržite ga, posipajući dimljenom alevom paprikom.

Dodajte sitno isečen paradajz i sočivo i dinstajte oko 40 minuta ili dok se mleveno meso potpuno ne skuva.

Servirajte sa pogačicama za hamburgere ili prepečenim kriškama. Po želji tokom kuvanja možete da dodate beli luk po ukusu i ljutu alevu papriku.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: