Ragu na tirolski način

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18952
29/10/2019
"Izvadite tiganj i pripremite ragu za priču - tačan i oproban recept ćete pronaći upravo ovde "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano188
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Zagrejati polovinu maslacai u njemu ispržite seckani luk.

Dodajte na sitno nasečeno meso i kobasice, začinite solju, biberom i majčinom dušicom. Pržite nekoliko minuta, uz mešanje.

U drugom tiganju ispržite kuvani krompir nasečen na kolutove u preostalom ulju, začinite po ukusu i dodajte ih namirnicama u prvom tiganju.

Jelo pospite peršunom i poslužite.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar