Kritaraki s teletinom u rerni

06/04/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4249
"Znate da ne odbijamo poziv za ručak s ukusnim telećim mesom "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano392
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom desmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na zalogajčiće i propržite. Isecite luk i beli luk na veoma sitno i dodajte ih u meso.

Nakon što ste propržili, ugasite vinom i sipajte vodu. Ostavite na tihoj vatri da vri. Probajte meso i ako nije gotovo dolijte vodu.

Kad je gotovo i ostane sos, dodajte narendani paradajz, lovorov list i so. Čim je voda od paradajza isparila, sklonite s ringle.

U drugoj posudu u posoljenoj vodi skuvajte orzo testeninu oko 15 minuta. Iscedite i dodajte u teletinu. Promešajte i pri serviranju pospite kačkavaljem.

slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar